Blog
Kuukauden uutiskirje

Elokuu 2022

Ajattelemme iloisina kaikkia uusia tuotteita ja palveluita, jotka olemme tuoneet asiakkaidemme käyttöön ja uskomme, että olemme toimineet erinomaisesti...

1-rivin uutiset

 1. Olemme lanseeranneet uuden Foodnessin italialaisten funktionaalisten juomien brändin☘️
 2. Olemme käynnistäneet ilmaisen toimituksen Omnivan pakettiautomaatteihin🚚💨
 3. Olemme käynnistäneet ilmaiset saman päivän toimitukset Tallinnan alueella 🚴‍♀️💨
 4. Olemme laajentaneet Gimokan tuotevalikoimaa kahdella uudella juomalla ☕️
 5. Olemme lisänneet valikoimaamme kahvin ja funktionaalisten juomien tarvikkeita🍵
 6. Olemme laajentaneet läsnäoloamme sosiaalisessa mediassa Telegramissa ja WhatsAppissa📧
 7. Olemme muuttaneet verkkokauppamme ulkoasua 🏷1. Foodness

Olemme tunteneet Foodnessia jo pitkään. Muutamia vuosia sitten toimme markkinoille funktionaalisia juomia Foodnessin juomajauheita ja slovenialaisen kahvipaahtimomme DaMaestrin haudutettuja kahvipapuja. Ajan kuluessa on satunnaisista tapaamisistamme HostMilanossa (kansainväliset ravintolamessut Milanossa), tullut rutiini, olemme
lyöneet kättä päälle ja päättäneet edustaa heitä Baltian maissa, Suomessa ja Ruotsissa.

Foodnessissä on kyse funktionaalisten juomien, ruuan ja yleensä HF:n* eli terveysruoan trendistä, josta on ltullut terveellisen lisäksi myös herkullisen jälkiruokamaista. Sarja syntyi Italian markkinoita varten, mutta siihen sulautuivat myös perinteiset mayojen, viikinkien, kiinalaisen ja ayurvedan lääketieteen edut.

Mikä tekee Foodnessin näin erityiseksi? Tämä on mahtava juttu:
 • superruoat sekoitetaan, jotta hyöty mielelle ja ruumiille olisi paras mahdollinen. Esimerkiksi Golden Milk ei sisällä vain kurkumaa, vaan myös mustapippuria. Tutkimusten mukaan mustapippurin piperiinin ja kurkuman kurkumiinin yhdistäminen parantaa kurkumiinin imeytymistä jopa 2 000 %. [1], [2], [3].
 • Superfoodsit eli superruoat ovat hyvin erilaisia. Otetaan esimerkiksi palsamiköynnöksen marjat, jota pidetään planeetan vahvimpana luonnollisena adaptogeenina, joita on lisätty Mermaid Latteen **.
 • Foodness-tuotteet ovat saatavilla Dolce Gusto-, Nespresso- ja Lavazza A Modo Mio -kahvinkeittimille.
 • Tällä kertaa toimme maahan vain Dolce Gusto-keittimille yhteensopivia kapseleita, mutta managerimme Gabriele antoi avokätisesti mukaan näytteitä.
 • Nespressoon sekä kerta-annospusseja. Annospussit, Foodness-lasikupit sekä mukikakut ovat bonuslahjoina kaikissa yli 70 euron tilauksissa.
Tuote on erinomainen. Sinun täytyy kokeilla sitä!

Tutustu Foodness- valikoimaamme →

2. Omniva

Tehty! Kahden kuukauden ajan yritimme saada Viron postilaitokselta vastausta yhteistyöehtoihin. 26. heinäkuuta 2022 saimme heiltä vihdoin allekirjoitetun sopimuksen toimituskuluineen. Toimitamme nyt tilaukset Baltian alueen laajimman pakettiautomaattiverkoston kautta.

Suomen ja Ruotsin tilaukset toimitamme DPD:n kuljetuspalvelun avulla. Viron postilaitoksen Omnivan kautta hoidetaan toimitukset Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Caffé Unon toimitukset ovat edelleen maksutta. Eli kahvimme ei ole vain aitoa/italialaista/funktionaalista/edullista/ nopeaa/ vaan myös erittäin kätevää😇

Tilaa nyt →

3. Ilmaiset toimitukset Tallinnassa

Mikä voisi olla vielä pahempaa kuin viikonloppu ilman kahvia?🤔 Arvaapa - tietysti kahvitilaus, jonka teit perjantaiaamuna, mutta toimitus on ensi viikon maanantaina. Höh...😤

Tällaisia tapauksia varten olemme varannut kokonaisen päivän, kun ajelemme kaupungilla täydentämään viikonlopun varastoja.

⭐️Jos tilaat kahvin paikallistoimituksella perjantaina ennen klo 16:00 (16:00), toimitamme Even kanssa sen sinulle samana päivänä⭐️

Tilaa toimistoon, kotiin, ystäville, kouluun ja päiväkotiin (kyllä, meillä on sellaisiakin asiakkaita). Koska on yksinkertaisesti mahdotonta hyväksyä, että täytyy olla koko viikonlopun ilman kahvia!😉

4. Uudet Gimoka-juomat

Olet varmaan huomannut, että meillä on paras kokoelma italialaista kahvia ja juomia Dolce Gusto-keiitimille 🥰 Ja valikoimamme laajenee koko ajan.Heinäkuussa toimme markkinoille kaksi uutta kahvilajia:
 1. Kofeiiniton Robusta-sekoitus Soave Decaffeinato
 2. Inkiväärin ja sitruunan juoma Zenzero e Limone

Jotta saisit makukokemuksen koko valikoimastamme, olemme lisänneet ne parhaaseen Assortito Grande Dolce Gustolle -sarjaamme, joka sisältää nyt 18 eri sekoitusta joko 40 kapselin tai 80 kapselin sarjoissa.

5. Kahvi- ja juomatarvikkeet

Olemme puhuneet paljon kahvin laadun, oikean paahtamisen, haudutuksen, kahvinkoneiden ja jopa veden laadun tärkeydestä. Nyt on astioiden, erittäin kahvikuppien, vuoro.

Valikoimastamme löytyy kahdenlaisia kuppeja:
 • Loveramicsin kupit espressolle, cappuccinolle ja lattelle
 • Foodnessin kupit funktionaalisille juomille

Loveramics

Loveramics offers true classics. As my Italian friend Paolo, a senior engineer at Brambati, says, "...this dish combines the three important criteria: thick ceramic walls, a rounded bottom, and a volume of 80 ml for an amazing and clean cup...".

Loveramics Loveramics tarjoaa varsinaisia kuppiklassikoita. Kuten italialainen ystäväni Paolo, vanhempi insinööri Brambatissa, sanoo: ""...tässä astiassa yhdistyvät kolme tärkeää asiaa: paksu keraaminen seinä, pyöristetty pohja ja 80 ml:n tilavuus, jotka tekevät niistä upeat ja täydelliset kupit..."".

Oikean aidon italialaisen espressokahvin, joka on valmistettu 7 grammasta kahvista kuppia kohtaan, tulisi pitää pystyssä siihen puoliksi laitettu teelusikka.

Joten jos etsit edelleen parhaita kahvikuppeja, pidät varmasti Loveramicsista.

Foodness

Foodness keskittyy tarjoiluun. Kupit ovat niiden kahville ja yrttijuomille sopivan tilavuuden lisäksi valmistettu karkaistusta lasista,
joka tuo esille juoman kauniin värin. Jos et ole nähnyt värien leikkivän Mermaid Lattessa, Unicorn Lattessa, Matcha Lattessa tai Golden Milk Lattessa, sinun kannattaa ehdottomasti nähdä se.

Foodness-astiakokoelmassamme on parhaillaan kampanjatarjous: kun tilaat Foodness-tuotteita yli 70 eurolla, saat lahjaksi kaksi kuppi-lautassettiä.

6. Pikatarjoukset Telegramissa ja 24/7-asiakastuki WhatsAppissa

Telegram

Jatkamme laajenemista sosiaalisessa mediassa. Avasimme heinäkuussa Telegram-portaalissa erikoiskanavan, jossa julkaisemme tärkeitä uutisia sekä jopa 24 tuntia kestäviä pikamyyntitempauksia. Viimeisessä pikatarjouksessa oli 20 % alennus kahvipavuista ja jauhetusta kahvista. Järjestämme tempauksia säännöllisesti, joten löydät meiltä todella mahtavia tarjouksia🏷

Rekisteröidy Telegramin pika-myyntiin →

WhatsApp Business | Miten WhatsAppissa shoppailla

Liityimme myös WhatsApp Businessin, jossa autamme sinua tauotta tilauksien tekemisessä, hoidamme toimitus- ja maksuehtoja,
vastaamme juomien koostumukseen ja kapseleiden yhteensopivuuteen liittyviin kysymyksiin joka päivä ympäri vuorokauden.

Whatsapp Business tarjoaa Gimokan Dolce Guston tuoteluettelon. Jos sinun on vaikeaa päästä verkkokauppaamme,
voit lähettää meille tekstiviestin ja pyytää toistamaan viimeisen tilauksesi. Voit katsoa tuotteita myös suoraan WhatsAppin luettelosta, voit lisätä ne ostoskoriisi ja lähettää meille keskusteluikkunan kautta. Hoidamme tilauksesi ja lähetämme sinulle maksulinkin suoraan keskusteluikkunaan🙂

WhatsApp Business voi olla nopein tapa tilata tuotteita henkilökohtaisella avustuksella.

Nopea tilaaminen ja henkilökohtainen apu WhatsAppissa →

7. Verkkokaupan uusi asu

En ole olleenkaan alkuperäinen – kaikki ovat jo nähneet verkkokaupan. Olemme päivittäneet sen kahdesta syystä: suuremman nopeuden ja helpomman navigoinnin vuoksi. Nyt sivustolla on puhdas ja selvä design, uusia tuotteita ja sillä on kokonaan kolmen (!) kielen tuki.

Olemme kiitollisia kommenteistasi 🙂
___
Kuluvana kuukautena on ollut runsaasti uutisia. Aiomme pitää yllä samaa vauhtia ja jatkaa italialaisten juomien maineen kehittämistä Pohjois-Euroopassa. Nähdään siis pian nettiportaalien ja Tallinn Coffee Festivalin sivuilla🥳

Rakkaudella,
Alex ja Eva
Caffé Uno Baltics | Italialaisten juomien perheyritys
TERVETULIAISVIDEO JA CAFFÉ UNO -KIERTUE
___
* HF – terveysruoka
** adaptogeenit – kasvi- ja sienipohjaiset aineet, jotka auttavat elimistöä tulemaan toimeen stressin, ahdistuksen, väsymyksen kanssa ja jotka edistävät yleistä hyvinvointia. Adaptogeenejä voi lisätä ruokaan tai juomiin tai käyttää uutteena. Adaptogeenit palauttavat elimistön tasapainoa nostamalla elimistön psyykkistä ja fyysisistä stressinsietokykyä.